Απελευθερώστε Την Υπεράνθρωπη Συγκέντρωση Και Παραγωγικότητα Σας

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι που θα εκτοξεύσει την εστίαση, τη διαύγεια και την παραγωγικότητά σας σε υπεράνθρωπα επίπεδα;

Πείτε αντίο σε αυτούς τους ενοχλητικούς περισπασμούς και τα μη παραγωγικά μοτίβα που σας κρατούν πίσω για πάρα πολύ καιρό. Στη συναρπαστική ενότητα μας, θα αξιοποιήσετε την προσωπική δύναμη που απαιτείται για να διοχετεύσετε την προσοχή και την ενέργειά σας ακριβώς εκεί που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Ο αντίκτυπος αυτής της ενότητας εκτείνεται σε μεγάλο βαθμό, αγγίζοντας κάθε πτυχή της ζωής σας. Από την υπερτροφοδότηση της σταδιοδρομίας σας και την αύξηση της παραγωγικότητάς σας στα ύψη, μέχρι την καλλιέργεια της ψυχικής σας ευεξίας και την ενίσχυση των σχέσεών σας, προετοιμαστείτε για μια εξαιρετική μεταμόρφωση.

Τα κυριότερα σημεία της ενότητας:

01. Αποκωδικοποίηση των μυστικών των αποσπάσεων της προσοχής: Αποκαλύψτε τους τέσσερις ψυχολογικούς παράγοντες που σπέρνουν τους σπόρους της απόσπασης της προσοχής. Οπλισμένοι με αυτή την αυτογνωσία, θα είστε καλά εξοπλισμένοι για να καταπολεμήσετε την απόσπαση προσοχής όταν σηκώσει το κεφάλι του.

02. Διαχείρηση χρόνου: Ερευνήστε τη νευροεπιστήμη πίσω από τη διαχείριση του χρόνου, ξετυλίγοντας τους λόγους για τους οποίους μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία η τήρηση ενός προγράμματος. Ανακαλύψτε έξυπνα «hacks» του εγκεφάλου που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε καλό δρόμο.

03. Κατάργηση των πειρασμών: Πλοηγηθείτε στα ύπουλα νερά του εθισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της αλόγιστης περιήγησης στο διαδίκτυο και της αναβλητικότητας με επιστημονικά αποδεδειγμένες τεχνικές που κάνουν τον πειρασμό ανίσχυρο.

04. Η μαγεία του Timeboxing: Αγκαλιάστε τη μαγεία του Timeboxing για να ανθίσετε στις τρεις πιο ζωτικές σχέσεις στη ζωή σας: με τον εαυτό σας, με τους άλλους και με τη δουλειά σας.

05. Ζώντας σύμφωνα με τις αξίες σας: Ξεκαθαρίστε τις βασικές σας αξίες και εμφυσήστε τις σε κάθε πτυχή της ζωής σας, ξεκλειδώνοντας μια αίσθηση σκοπού και ευθυγράμμισης όπως ποτέ πριν.

06. Δίνοντας προτεραιότητα σε σημαντικούς ανθρώπους: Αντί να υποβιβάζετε τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα στο περιθώριο της ζωής σας, χρησιμοποιήστε αυτή τη στρατηγική για να τα ενσωματώσετε απρόσκοπτα στην καθημερινότητά σας, ακόμα και στις πιο πολυσύχναστες στιγμές.

07. Η εργάσιμη ημέρα χωρίς διάσπαση της προσοχής: Προσδιορίστε τα ερεθίσματα που σας αποσπούν την προσοχή και μεταμορφώστε τις προεπιλεγμένες απαντήσεις σας, προστατεύοντας την εστίασή σας σαν επαγγελματίας.

08. Ψηφιακή Κυριαρχία: Πλοηγηθείτε στις αμείλικτες απαιτήσεις της τεχνολογίας, επιτυγχάνοντας αρμονία μεταξύ του ψηφιακού κόσμου και του πραγματικού, χωρίς πλήρη αποσύνδεση.

09. Μαεστρία στις συναντήσεις: Απελευθερωθείτε από τα δεσμά των περιττών συναντήσεων με μια στρατηγική που αποτελείται από τέσσερα μέρη, η οποία ελαχιστοποιεί τον χαμένο χρόνο και ενέργεια.

10. Η δύναμη της προ-δέσμευσης: Αυξήστε την αποφασιστικότητά σας κάνοντας προ-δεσμεύσεις που αυξάνουν δραματικά τις πιθανότητές σας να επιτύχετε τους στόχους σας.

11. Μεταμόρφωση απόδειξης αποτυχίας: Πείτε αντίο σε ανεπιθύμητες συνήθειες και συμπεριφορές που οδηγούν σε απόσπαση της προσοχής και αποτυχία. Ανακαλύψτε τα μυστικά των «συμφώνων προσπάθειας» και των «συμφώνων τιμής».

12. Αναβαθμίστε την ταυτότητά σας: Εγκαταλείψτε την έννοια του «fake it till you make it». Αντίθετα, υιοθετήστε μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδο για να υιοθετήσετε ενδυναμωτικά μοτίβα και χαρακτηριστικά, ωθώντας σας προς τον επιθυμητό εαυτό σας.

13. Τα μυστικά των αδιάσπαστων εταιρειών: Κοιτάξτε το βιβλίο παιχνιδιού των εταιρειών με μεγάλο όραμα και εξερευνήστε τις έξυπνες στρατηγικές τους για την προώθηση της εξαιρετικής παραγωγικότητας και ευημερίας.

14. Αξιολόγηση απόσπασης της προσοχής στο χώρο εργασίας: Αποκτήστε πολύτιμες γνώσεις για το πώς οι περισπασμοί επηρεάζουν διαφορετικές πτυχές του χώρου εργασίας σας με μια ακριβή αξιολόγηση. Προσδιορίστε τομείς προς βελτίωση.

15. Ανεβάστε τον εργασιακό σας χώρο: Εφαρμόστε τις νέες γνώσεις και τα αδιάσπαστα εργαλεία σας για να αντιμετωπίσετε τις μοναδικές προκλήσεις του χώρου εργασίας σας, κερδίζοντας ευγνωμοσύνη από τους συναδέλφους σας στην πορεία.

Διάρκεια Προγράμματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΑΥΤΟΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 24 ΩΡΕΣ

X