Αναβάθμιση Της Γονικής Δεξιότητας: Καλλιέργεια Αυθεντικής Σύνδεσης Με Τα Παιδιά Σας

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα απίστευτο ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και μεταμόρφωσης ως γονέας; Η ενότητα καθοδήγησης «Transformative Parenting Mastery», εμπνευσμένη από την πρωτοποριακή μέθοδο του Dr. Shefali Tsabary, παρουσιάζει έναν επαναστατικό οδικό χάρτη βήμα προς βήμα. Σας καθοδηγεί προς την καλλιέργεια βαθύτερης σύνδεσης με το παιδί σας, ενώ παράλληλα αναθρέφετε το εσωτερικό σας παιδί.

Ανακαλύψτε τη δύναμη μέσα σας να φέρετε επανάσταση στην εμπειρία σας ως γονείς μέσω μιας σειράς δυναμικών εργαλείων και νοητικών πλαισίων. Αυτή η ενότητα καθοδήγησης δεν μένει απλώς την επιφάνεια. Εμβαθύνει εξέλιξη του ίδιου σας του εαυτού, για να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις των γονέων με απαράμιλλη συμπόνια και ενσυναίσθηση σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού σας.

Ζήστε πέντε αξιοσημείωτες αλλαγές:

Από την προβολή στην παύση: Απελευθερώστε την επιθυμία να μεταφέρετε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας στο παιδί σας. Αντίθετα, δημιουργήστε χώρο για να εκφράσουν τον πραγματικό τους εαυτό αυθεντικά.

Από την προσδοκία στη δέσμευση με ενσυναίσθηση: Απελευθερωθείτε από την άσκηση αδικαιολόγητης πίεσης στο παιδί σας και μάθετε να βλέπετε τον κόσμο από τα μάτια του στην παρούσα στιγμή.

Από την κρίση στη συμπόνια: Εγκαταλείψτε να χαρακτηρίζετε τη συμπεριφορά του παιδιού σας ως «καλή» ή «κακή». Αγκαλιάστε το για αυτό που είναι ως συνεχώς εξελισσόμενα όντα.

Από την αντίδραση στα συναισθήματα: Παρατηρήστε και βιώστε πλήρως τα συναισθήματά σας αντί να πυροδοτηθείτε από αυτά.

Από τη διόρθωση στη σύνδεση: Ενισχύστε τους ουσιαστικούς δεσμούς που επιθυμείτε εσείς και τα παιδιά σας, αντικαθιστώντας τον έλεγχο με καθοδήγηση.

Βασικά σημεία:

01. Ρύθμιση της πρόθεσης σας: Χρησιμοποιήστε την άσκηση 4 βημάτων για να αποκτήσετε σαφήνεια στην ανάπτυξή σας ως γονέας.

02, Σπάζοντας κληρονομικά μοτίβα: Ξεθάψτε και απελευθερωθείτε από τα μοτίβα που κληρονομήσατε από τη δική σας ανατροφή.

03. Επαναπροσδιορίζοντας το γονικό ένστικτο: Αλλάξτε την οπτική σας και αποδεχτείτε την ιδέα ότι η συνειδητή ανατροφή των παιδιών είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται.

04. Συναισθηματικά ανθεκτικά παιδιά: Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο για το παιδί σας να περιηγηθεί στα συναισθήματά του.

05. Μετασχηματίζοντας πολιτισμικά στερεότυπα: Απελευθερώστε το παιδί σας από τοξικές ετικέτες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ανάπτυξή του.

06. Μετατρέψτε τον φόβο σε θάρρος: Ενθαρρύνετε το θάρρος και την παρουσία στο παιδί σας χωρίς κόπο.

07. Κατανόηση του παιδιού σας: Βουτήξτε βαθιά στην κατανόηση του παιδιού σας σε βαθύ επίπεδο.

08. Από τον Γονέα στον Πνευματικό Οδηγό: Γίνετε ο ενδυναμωτικός οδηγός που χρειάζεται το παιδί σας.

09. Εγκαταλείποντας τον έλεγχο: Μάθετε να καθοδηγείτε χωρίς να καταπνίγετε την ανάπτυξη του παιδιού σας.

10. Δημιουργώντας Συνειδητά Όρια: Εμπλουτίστε την ανάπτυξη του παιδιού σας μέσα από καλά τοποθετημένα όρια.

Διάρκεια Προγράμματος

Η «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΓΟΝΕΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ, ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΓΟΝΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ-ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΓΟΝΕΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ - ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ!
ΩΡΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ: 36

X