Ο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Συστηματική διαδικασία που μπορεί να εφαρμόσει οποιοσδήποτε ηγέτης για ανταμοιβές που αλλάζουν το παιχνίδι στη δουλειά και στη ζωή.

Κατακτήστε τις ηγετικές σας ικανότητες και την απόδοσή σας. Η νοοτροπία και η σκέψη σας. Οι στόχοι και τα οράματά σας. Η επικοινωνία σας, τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Κύρια Σημεία του Προγράμματος

01. Αναβαθμίστε τις ηγετικές σας ικανότητες – γίνετε πιο ολοκληρωμένος ηγέτης με τη δύναμη να εμπνέει, να πυροδοτεί θετικές αλλαγές και να λύνει προκλήσεις σε κάθε διάσταση της εταιρείας και της ζωής σας.
02. Δημιουργήστε μια μετασχηματιστική εταιρική κουλτούρα – από την προσέλκυση και τη διατήρηση ταλέντων, έως τη βελτιστοποίηση της συνεργασίας και της παραγωγικότητας, έως την ενδυνάμωση των ανθρώπων σας να ανακαλύψουν και να αποδώσουν ως τον καλύτερο εαυτό τους.
03.Παρακινήστε και εμπνεύστε τους ανθρώπους σας, αυθεντικά – κατακτήστε την τέχνη της δημιουργίας και της επικοινωνίας ανυψωτικών στόχων και οραμάτων που αφήνουν κάθε μέλος της ομάδας να «βουίζει» με την ίδια δέσμευση με εσάς.

04. Διεκδικήστε τη δύναμή σας μέσω της ευαλωτότητας – σας φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους σας και αποκαλύπτει αλήθειες, ευκαιρίες και δυναμικές που διαφορετικά θα παρέμεναν κρυφές.
05. Αυξήστε την απόδοση της ομάδας σας – μάθετε ακριβώς πώς να αξιοποιήσετε τις μεγάλες αλλαγές που κάνετε στον εαυτό σας και στον οργανισμό σας για να ενδυναμώσετε τους ανθρώπους σας να κάνουν την καλύτερη δουλειά τους με συνέπεια και σε ένα κλάσμα του συνηθισμένου χρόνου.
06. Αγκαλιάστε τη νέα σας ταυτότητα ως «Μεταμορφωτικός Ηγέτης» – Θα ζήσετε αυτές τις αρχές, θα αναπνεύσετε αυτές τις αρχές και θα τις ενσωματώσετε σε κάθε στιγμή και κάθε αλληλεπίδραση – φυσικά και διαισθητικά.

Διάρκεια Προγράμματος

2 ΗΜΕΡΕΣ | 5 ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ / ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

+ Φύλλα εργασίας + Αξιολόγηση

X